Yritys

Yrityksemme toiminta perustuu samoihin kulmakiviin kuin aloittaessamme:

Luotettavuus – Sanaamme voi luottaa. Rehellisyys maan periin ja toimitamme sen minkä lupaamme

Suomalainen  sisu- Lähes kaikki on saavutettavissa ja mahdollista kun on uskallusta tehdä asioita uudella tavalla ja ennen kaikkea uskoa omaan itseensä ja asiaansa.

Yrittäjyys- Hulluksihan ne meinasivat (pankinjohtaja mukaan lukien), kun yrittäminen aloitettiin. Kalevi ja Sirpa uskoivat kuitenkin omiin unelmiinsa ja olivat valmiita tekemään töitä sen eteen. Kun kohtaamme vaikeuksia, nousee esiin todellinen yrittäjyys joka kantaa vaikeuksien yli. Koskaan ei saa luopua yrittämisen halusta.

Perhe- Ilot ja murheet eivät ole mitään jollei ole ketään kenen kanssa ne jakaa. Yrittäminen ei ole pelkkästään ruusuilla tanssimista ja usein tarvitaan toisen tukea. Yhdessä virheistä oppiminenkin on helpompaa. Ydinperheen lisäksi yrityksemme perheeseen kuuluu lukuisia pitkäaikaisia työntekijöitämme, luottohenkilöitä.

Historiamme

1982 Nuoruuden huumassa Sirpa ja Kalevi Huhtala perustavat Kuljetusliike Kalevi Huhtala Ky:n. Toiminta aloitetaan yhdellä autolla, jonka lavalla kuljetetaan sahatavaraa lähinnä Satakunnan alueella.

1990 Yhtiö ostaa toisen auton ja palkkaa ensimmäisen ulkopuolisen työntekijän.

1992 Kalevi saa mielenkiintoisen puhelinsoiton ja ennen kuin huomaammekaan K.Huhtala on suorittanut ensimmäisen kuljetuksensa Italian ja Suomen välillä. Autossa lastina oli jääkaappeja ja pakastimia.

1996 K.Huhtala Oy muuttaa perämetsistä eli Porin Ahlaisten Lampista Poriin.

1998 K. Huhtala Oy:lle valmistuu uudet toimitilat Porin Pormestarinluotoon. Halliin valmistuu alueen ensimmäinen raskaan kaluston pesupaikka. Toiminta uusissa tiloissa jatkuu 7 hengen toimistotiimillä.

1999 Kalevi ja Sirpa Huhtala perustavat Ysi-Trukit Oy:n, joka on erikoistunut teollisten ympäristöjen esimerkiksi sahojen sisäisiin siirtoihin. Ensimmäinen toimipiste avataan Merikarvialle.

2000 K. Huhtala Oy ostaa Kuljetusliike Vihtori Lehtosen koko osakekannan ja Mikko Lehtonen siirtyy työskentelemään K. Huhtalan toimitiloihin. Kaupan mukana Huhtala saa yli 70 vuotta kokemusta kuljetusalalta. Lisäksi kaupan mukana siirtyy Huhtalan ohjaukseen 6 autoa.

2017 Kuljetusliike Kalevi Huhtala Oy on vakiinnuttanut asemansa yhtenä arvostetuimpana ja luotetuimpana kuljetusliikkeenä Suomessa. Yhtiöissä on toteutettu sukupolven vaihdos ja omistusta on siirretty yhtiöiden varatoimitusjohtaja Kati Huhtalalle. Sirpa ja Kalevi Huhtala jatkavat edelleen yhtiöissä osakkaina ja osallistuvat aktiivisesti yhtiöiden toimintaan. Koko konserni työllistää yli 150 henkilöä. Yhtiö kuljettaa yli 2 miljoonaa tonnia rautaa, metsäteollisuuden tuotteita ja sivutuotteita vuodessa. Yhtiön menestyksen takeena ovat vakaan ja hallitun kasvun periaate sekä sitoutunut ja ammattitaitoinen henkilökunta, luotettavia yhteistyökumppaneita unohtamatta.